Att dingla med fötterna från klippavsats är ingenting men det är en annan femma med kullerbyttor på målade plåttak i Stockholm! Där kan vi snacka mod, stolthet och ära. Allt i ett som ett paketpris för de med en skev bild av maskulinitet. Men så bra träning det är!

För att optimera våra arbetsdagar tidsmässigt har vi takläggare kommit på ett träningsprogram som passar bra att göra på plåttak i Stockholm. Ju högre upp dessa plåttak är desto mer stolthet och ära finns det att hämta i Stockholm! Och du vet väl hur mycket vi med en skev maskulinitet tycker om att kamma hem onödig ära och stolthet? Jag kan säga såhär, vi har tagit det så långt att vi gör kullerbyttor på taken!

Hursomhelst ska jag beskriva det korta träningsprogrammet för er…

Steg 1: Armhävningar på plåttak i Stockholm

Det första steget talar lite för sig själv och du har nog redan listat ut vad ni ska göra nu: det är armhävningar! Och det är inget snack tre gånger tio eller fem gånger fem för att vara på den säkra sidan. Utan jag vill att du gör armhävningarna på den delen av detta plåttak i Stockholm där det enbart är balkar och inget tak.

En hand på varsin balk i axelhöjd så att ni inte har något under bröstkorgen och magen förutom tio meter till marken. Och då börjar ni med armhävningarna och kör tills att ni inte klarar någonting mer!

Och precis innan ni känner att ni inte klarar någonting mer, och det känns som om ni är på väg att falla mot en säker död… då gör ni en armhävning med klapp upp på ena balken!

Höger eller vänster balk spelar ingen roll men ni kommer klara det då överlevnadsinstinkten kickar in och ger er en Bear Grylls-energi som ni inte trodde att ni hade!

Steg 2: Kullerbyttor på balken

Steg nummer två är att göra kullerbyttor på just den balken som du hoppade upp på. Så vi siktar även här på att köra tills det inte går längre. Det vill säga tills balken är slut, och då är det dags att börja göra bakåtkullerbyttor hela vägen tillbaka.

Det var din vila och då är det dags att börja göra armhävningar på detta plåttak i Stockholm igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *