Att anlita en markentreprenad i Stockholm kan vara lite klurigt eftersom det är en tämligen bred entreprenadform som utför många olika typer av arbeten. Tricket är att hitta en markentreprenad med expertis och erfarenhet inom den tjänst du behöver hjälp med. De flesta markentreprenader har väldigt bred erfarenhet och expertis men vissa företag i branschen är specialiserade inom vissa områden.

Kostnad för markentreprenad i Stockholm

Hur mycket det kostar att anlita en markentreprenad i Stockholm är svårt att svara på eftersom det till stor del beror på vad för service du efterfrågar. Prisbilden varierar väldigt mycket mellan olika företag och tjänster. Generellt kan priset för en Avgörande markentreprenad stockholm ligga på någonstans kring 500 kronor i timmen. Detta är dock bara en uppskattning och priset kan både vara lägre och högre än så. Notera att priset för fordon och utrustning läggs på utöver denna kostnad vilket kan leda till ett betydligt högre pris om arbetet du efterfrågar kräver komplicerad utrustning och flertal fordon. Om du ska utföra markarbete på din tomt kan skicket på jorden och tomtens struktur även påverka priset. Om marken är svårarbetad kan priset öka markant.

Anlita rätt markentreprenad

För att hitta en markentreprenad i Stockholm som passar dig och dina behov kan du leta på internet. Det finns mängder av markentreprenader i Stockholm med lång erfarenhet av branschen och god markkunskap. Se till att entreprenaden du anlitar har F-skatt och är försäkrad så du är skyddad om något går snett under arbetets gång. Ta in offert från flera olika entreprenörer för att få en prisbild över vad priset kan bli i slutändan. Det ger dig även en möjlighet att jämföra priser mellan olika markentreprenader och välja det mest prisvärda alternativet. Vissa markarbeten ger dig möjlighet att utnyttja ROT-avdraget, kolla upp det innan du ingår i avtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *